83
Υλικά
- τσένταρ 150 γρ
- βούτυρο 3 κσ
- αλάτι 0.33 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.2 κούπα/ες
- μαγειρική σόδα 0.33 κγ
- γάλα 1 κσ
Υλικά 150γρ σκληρό τυρί τσένταρ [αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια] 3κσ βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια, 1/3κγ αλάτι, 1,2 κούπα αλεύρι για όλες της χρήσεις ανακατεμένο με 1/3 κγ μαγειρική σόδα, λίγο πιπέρι, 1κσ γάλα ίσως και να χρειαστεί παραπάνω θα το δούμε στην διαδικασία..!!
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com