by admin

Σνίτσελ κοτόπουλου με ωμή σάλτσα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κάνοντας τα ψίχουλα ψωμιού αξιοποιούμε το μπαγιάτικο ψωμί που συνήθως πετάμε. Το διατηρούμε στην κατάψυξη έως και 3 μήνες, μέσα σε σακούλα τροφίμων. Το χρησιμοποιούμε, κατευθείαν από την κατάψυξη χωρίς να το ξεπαγώσουμε, σε παναρίσματα ή το πασπαλίζουμε σε φαγητά φούρνου για να δώσουμε τραγανή κρούστα στο φαγητό.
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: σνίτσελ, σνίτσελ κοτόπουλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr