44
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 270 γρ
- ζάχαρη 65 γρ
- γλυκόζη 10 γρ
- κουβερτούρα 620 γρ
- σοκολάτα -
- φρέσκο βούτυρο 32 γρ
Υλικά (για 1.200 γραμμάρια σοκολατάκια με επικαλυψη σοκολάτας γάλακτος:: 270 γρ. κρέμα γάλακτος 65 γρ. ζάχαρη σε σιρόπι 10 γρ. σιρόπι γλυκόζης 620 γρ. κουβερτούρα Domori 50% Milk 32 γρ. φρέσκο βούτυρο Εκτέλεση: Βράζουμε την κρέμα γάλακτος με το σιρόπι ζάχαρης και το σιρόπι γλυκόζης Αφού...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr