by admin

Σοκολατάκια με βατόμουρο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μπορώ να χρησιμοποιήσω σκόνη κακάο ό,τι γεύση θέλω. Απλώς έχω κατά νου ότι θα δώσει την πρώτη γεύση στα σοκολατάκια μου. ~ Με την ίδια λογική, μπορώ αντί για βατόμουρα να χρησιμοποιήσω κι άλλα φρούτα κονσέρβα. Τα προτιμώ από τα φρέσκα, γιατί δεν έχουν σποράκια. Τα διατηρώ στο ψυγείο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Σοκολατένια
Περισσότερες συνταγές: σοκολατάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr