161
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- μαρασκίνο 10 τμχ
- σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ινδοκάρυδο 1 κσ
- φυστίκι Αιγίνης 1 κσ
Το Ινδοκάρυδο είναι ένα αγαπημένο προϊόν. Έχει ευχάριστο, ήπιο αλλά χαρακτηριστικό άρωμα με μια υποψία γλυκιάς γεύσης. Είναι σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, βιταμινών και μετάλλων, πλούσιο σε πρωτεΐνες και λίπος, το οποίο ασυνήθιστα για φυτά, είναι κυρίως κορεσμένο. Με το εξωτικό Ινδοκάρυδο και τα φιστίκια Αιγίνης ας φτιάξουμε πανεύκολα αλλά υπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια για μας ή για χάρισμα. Θα προσθέσουμε και μερικά κερασάκια Μαρασκίνο για περισσότερο χρώμα και άρωμα. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό, πιστέψτε με!...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com