71
Υλικά
- καρύδια 50 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- φουντούκι 50 γρ
- ζάχαρη 90 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 170 γρ
- πραλίνα 170 γρ
Yπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!!Βάζουμε σε κατσαρολάκι τους ξηρούς καρπούς, προσθέτουμε την ζάχαρη και το νερό Αδειάζουμε τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς σε επιφάνεια καλυμμένη με λαδόκολλα και τους αφήνουμε να κρυώσουν.Σπάμε τους ξηρούς καρπούς με το χέρι σε μικρά κομμάτια και τους ρίχνουμε στην κουβερτούρα.Παίρνουμε μικρές κουταλιές και τις τοποθετούμε στην λαδόκολλα, σχηματίζοντας μικρά σοκολατάκια. Χρόνια πολλά στις Ελισάβετ όλου του κόσμου!Μια ακόμα αγαπημένη συνταγή δια χειρός Παρλιάρου!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com