142
Υλικά
Η ταχνινόπαστα, ναι μεν είναι μαλακιά σαν την αμυγδαλόπαστα, αλλά δεν ανοίγει τόσο εύκολα με πλάστη όσο η ζαχαρόπαστα (φουλ της πάστας...). Οπότε, αν τη μεταχειριστείτε, προτιμήστε να κάνετε κάτι που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μικρά κομμάτια ζύμης και όχι ένα μεγάλο. Σας προτείνω μερικές ιδέες για σοκολατάκια. Για να είναι νηστίσιμα, χρησιμοποιήστε σοκολάτα κουβερτούρα. Η δική μου ήταν γάλακτος. Αν δεν βρίσκετε ταχινόπαστα (χάνετε), μπορείτε να φτιάξετε τα σοκολατάκια με αμυγδαλόπαστα....
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com