129
Υλικά
- γάλα καρύδας 1 κονσέρβα
- κακάο 25 γρ
- σιρόπι αγαύης 30 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Μαγειρεύοντας σε στυλ καλοκαιρινό, δηλαδή εύκολα και γρήγορα πιάτα χωρίς πολλά-πολλά, έφτιαξα αυτή τη μους σοκολάτας. Δεν πρόκειται ωστόσο για μια συνήθη σοκολατένια μους αλλά για μια vegan/ωμοφαγική μους φτιαγμένη με γάλα καρύδας και σιρόπι αγαύης.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com