66
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κακάο 50 γρ
- αλεύρι 350 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 0.5 κγ
Υλικά της συνταγής μας (50 τεμ.)
250 γρ
.βούτυρο αγελαδινό
150 γρ.
άχνη
2 αυγά
50 γρ. κακάο
350 γρ. αλεύρι
γ.χρ.
100 γρ. αλεύρι
ολικής μαλακό
1 κ.γλ. μπέικιν
1/2 κ.γλ. κανέλα
1/2 κ.γλ. ξύσμα
πορτοκαλιού
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com