51
Υλικά
- κουβερτούρα 300 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- ξερά δαμάσκηνα 1 φλ
- μπισκότο 0.5 φλ
- κονιάκ 1 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 1 κγ
- κακάο -
Υλικά 300 γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, ψιλοκομμένη 50 γρ. βούτυρο, αφημένο αρκετή ώρα εκτός ψυγείου για να είναι μαλακό 150 γρ. κρέμα γάλακτος 1 φλιτζ. ξερά δαμάσκηνα 1/2 φλιτζ. τσαγιού Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ 1 κουτ. γλυκού κονιάκ ή χυμός πορτοκάλι μπόλικο Kακάο ΓΙΩΤΗΣ, για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr