95
Υλικά
- ινδοκάρυδο 1.5 φλ
- κορν φλέικς 1 φλ
- σταφίδες 1 φλ
- φρούτα 0.5 φλ
- κακάο 0.33 φλ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- βούτυρο 90 γρ
- σοκολάτα γάλακτος 125 γρ
- βούτυρο 90 γρ
Υλικά συνταγής Για τη βάση: 1 1/2 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένα (στο μούλτι) κορν φλέικς 1 φλ. τσαγιού σταφίδες 1/2 φλ. τσαγιού ζαχαρωμένα φρούτα κομμένα σε μικρά κυβάκια 1/3 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο, κοσκινισμένο 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 ml) 90 γρ. βούτυρο, λιωμένο Για τη σοκολατένια επικάλυψη: 125 γρ. σοκολάτα γάλακτος κομμένη σε μικρά κομματάκια 90 γρ. βούτυρο κρύο κομμένο σε μικρά κομματάκια
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com