52
Υλικά
- αλεύρι 200 γρ
- μαργαρίνη 125 γρ
- κακάο 50 γρ
- στιγμιαίος καφές 4 γρ
- αβγά 2 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
Στο γλυκό κόσμο των κέικ!!!Προσθέτουμε τα αβγά,το κακάο,το baking powder,τη βανίλια και τον καφέ και χτυπάμε να ενωθούν.Τέλος,προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε για πολύ λίγο ακόμη. Βγάζουμε από το φούρνο,αφήνουμε να σταθεί 10 λεπτά και αναποδογυρίζουμεσε σχάρα να κρυώσει εντελώς.Σερβίρουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο magyreuontas.blogspot.com