47
Υλικά
- κουβερτούρα 170 γρ
- αλεύρι 350 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- βιτάμ 220 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- καστανή ζάχαρη 150 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αμαρέτο 30 γρ
- γάλα 100 γρ
Υλικά για δύο φόρμες ορθογώνιες(περίπου 24*11εκ) ή μία στρογγυλή(με τρύπα) διαμέτρου 26-28εκ. 170γρ. κουβερτούρα (περιεκτ. σε κακάο 53-55%) 350γρ. αλεύρι 2κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ. αλάτι 220γρ. βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου 150γρ. ζάχαρη 150γρ. καστανή ζάχαρη 4 αυγά 30γρ. λικέρ αμαρέτο 100γρ. γάλα
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com