by admin

Σοκολατένιο κέικ με αχλάδια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

180 γρ μείγμα απλού αλευριού χωρίς γλουτένη

40 γρ αλεσμένα αμύγδαλα (αμυγδάλευρο)

1 κουταλάκι του γλυκού κόμμι ξανθανικό

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη

30 γρ κακάο σε σκόνη

125 γρ ανάλατο βούτυρο

125 γρ μαλακή καστανή ζάχαρη (ή ζάχαρη καρύδας για επιπλέον βάθος γεύσης)

50 γρ σιρόπι σφενδάμου

2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

4 κουταλιές της σούπας χυμό μήλου

250 γρ φρέσκα ώριμα αχλάδια βάρους αφού καθαριστούν, ξεφλουδιστούν και τεμαχιστούν σε κύβους

Γλάσο σοκολάτας

90 γρ σκέτη σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια

25 γρ ανάλατο βούτυρο

90 γρ ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη

1 ½ με 2 κουταλιές της σούπας γάλα

Διάβασε τη συνταγή στο desserttalking.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ αχλαδιού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το desserttalking.blogspot.com