71
Υλικά
- μαργαρίνη 160 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- στιγμιαίος καφές 3 κγ
- ρούμι 3 κσ
- κακάο 4 κσ
- σοκολάτα κουβερτούρα 175 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- φαρίνα 300 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
- ηλιέλαιο 1 κγ
- μέλι 15 γρ
ΥΛΙΚΑ: 160 γρ μαργαρίνη 4 αυγά, 200 γρ. ζάχαρη, 1 κουτάκι μικρό γάλα εβαπορέ (170 γρ) ,. 3 κ .γ στιγμιαίο καφέ, 3 κ. σ. μαύρο ρούμι 4 κ. σ κακάο, 175 γρ . σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη, 1 πορτοκάλι το χυμό και το ξύσμα, 2 βανίλιες, 300 γρ, αλεύρι φαρίνα, μια πρέζα αλάτι ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ: 150 γρ κουβερτούρα 55%κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 125 γρ. κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά, 1 κ. γ. ηλιέλαιο για να γυαλίσει το γλάσο, 15 γρ. . μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com