64
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- σοκολάτα 250 γρ
- εσπρέσσο 100 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλάτι 0.125 κγ
- καστανή ζάχαρη 180 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
- ρόδι -
- κρέμα γάλακτος 250 ml
Πρόκειται για ένα κέικ χωρίς αλεύρι, με την πλούσια και βαθιά γεύση της σκούρας σοκολάτας, λίγη πικράδα από την προσθήκη φρεσκοψημένου καφέ εσπρέσσο, μια υποψία βανίλιας και τη σχεδόν καραμελένια γεύση της χρυσοκίτρινης ζάχαρης demerara που το καθιστά ιδιαίτερα εύγεστο.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com