by admin

Σοκολατένιο κέικ χωρίς αλεύρι με ζάχαρη demerara και σποράκια ροδιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πρόκειται για ένα κέικ χωρίς αλεύρι, με την πλούσια και βαθιά γεύση της σκούρας σοκολάτας, λίγη πικράδα από την προσθήκη φρεσκοψημένου καφέ εσπρέσσο, μια υποψία βανίλιας και τη σχεδόν καραμελένια γεύση της χρυσοκίτρινης ζάχαρης demerara που το καθιστά ιδιαίτερα εύγεστο.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com