65
Υλικά
- σοκολάτα κουβερτούρα 100 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- αλεύρι 55 γρ
- λευκή σοκολάτα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- ξύσμα λεμονιού 1 κσ
- κακάο 1 κσ
100 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 100 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 120 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 2 ΑΒΓΑ 2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ 55 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ 150 ΓΡ. ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 150 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ 1 Κ.Σ. ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 1 Κ.Σ. ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟΥ (ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr