110
Σοκολατένιο γλυκό στα γρήγορα γιατί δεν έχουμε πάντοτε υπομονή. Κάτι σαν μους με χρωματιστή τρούφα, κάτι σαν γκανάς που την τρως μόνη της. Παρότι υπάρχει πληθώρα συνταγών για την παρασκευή μους σοκολάτας, η αυθεντική γαλλική συνταγή μας λέει να χρησιμοποιήσουμε αυγά και σοκολάτα, και τους εμπιστεύομαι, μα δεν είχα όλα τα υλικά στην κουζίνα μου και διάλεξα τον εύκολο δρόμο. Κάτι πιο εύκολο με κρέμα γάλακτός και κουβερτούρα. Mousse au chocolat στο περίπου δηλαδή.
Σοκολατένιος αφρός που μοιάζει περισσότερο με ganache προς το παρόν και θα επιστρέψω και με την αυθεντική γαλλική συνταγή για μους σοκολάτας που έχει τα αυγά της και τα όλα της.
Σοκολατένιος αφρός που μοιάζει περισσότερο με ganache προς το παρόν και θα επιστρέψω και με την αυθεντική γαλλική συνταγή για μους σοκολάτας που έχει τα αυγά της και τα όλα της.
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com