98
Λοιπόν σήμερα θα φτιάξουμε μια σιροπιαστή vegan σοκολατόπιτα με φύλλο! Η έμπνευση ήρθε από την γνωστή πατσαβουρόπιτα, η οποία όμως έχει ζωικά. Ο χυλός λοιπόν μέσα στον οποίο βουτήχτηκαν τα σκισμένα φύλλα κρούστας έγινε με πολτοποιημένη μπανάνα, γάλα και λάδι. Το ξύσμα πορτοκαλιού αρωμάτισε διακριτικά το γλυκάκι κι ένα ελαφρύ σιρόπι το απογείωσε. Πανεύκολο, γρήγορο, οικονομικό, πεντανόστιμο! Και για άλλη μια φορά αυτό το γλυκό αποδεικνύει ότι ΔΕΝ χρειαζόμαστε τα ζωικά προϊόντα για να δημιουργήσουμε λαχταριστά γλυκάκια!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr