37
Υλικά
- ζάχαρη 1 φλιτζανάκι
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- κάρδαμο 0.5 κγ
- μαχλέπι 1 κγ
- μανταρίνι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- βούτυρο 110 γρ
- μαργαρίνη 110 γρ
- δαμάσκηνα 70 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 1 φακ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 530 γρ
- αλάτι 1 κγ
- κακάο 20 γρ
- χυμός μανταρινιού 250 γρ
Με υφή και αρώματα που παραπέμπουν σε τσουρέκι,μα χωρίς δυσκολία και άγχος προκειμένου να πετύχουμε εκείνη τη μαστιχωτή,κορδωνάτη ζύμη που προσδιορίζει ένα τσουρέκι ως πετυχημένο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com