117
Υλικά
Πολύ εύκολη συνταγή με μόνη ιδιαίτερη τεχνική απαίτηση, να ετοιμάσει κανείς μπερ κλαριφιέ (διαυγές βούτυρο), που είναι υπόθεση 5 λεπτών και περιγράφεται αναλυτικά στο προηγούμενο άρθρο μας. Το σοτάρισμα της γλώσσας μπορεί να πάρει από 3 λεπτά με τις αποψυγμένες, ως 78 λεπτά με τις φρέσκες του μισού κιλού. Βάλτε και άλλα 2 λεπτά για τη σάλτσα με το λεμόνι, και χοντρικά σε ένα δεκάλεπτο έχετε μια συνταγή διεθνούς αναφοράς.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr