68
Υλικά
- φιλέτο σολομού 4 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- βασιλικός 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- τζίντζερ 1 κσ
- κάρυ 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 1 πρέζα/ες
- κόκκινο πιπέρι 1 κγ
- καρότο 2 τμχ
- μπανάνες 0.5 τμχ
- γάλα καρύδας 150 ml
- λάϊμ 1 τμχ
Υλικά συνταγής 4 φιλέτα σολομού (250γρ./το καθένα) 4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. βασιλικός (ψιλοκομμένα φύλλα) για τη σως ½ κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ 1 κ.γ. κάρυ σε σκόνη 1 πρέζα πιπέρι καγιέν 1 κ.γ. κοφτό πιπέρι κόκκινο καυτερό ή μπούκοβο 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες ½ ώριμη μπανάνα κομμένη σε φέτες 150ml γάλα καρύδας 1 λάιμ (ο χυμός του)
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr