62
Υλικά
- φιλέτο σολομού 4 τμχ
- ελαιόλαδο 60 ml
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- μουστάρδα με μέλι 1 κσ
- φακές 1 φλ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- καρότο 2 τμχ
- αλεύρι -
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μαϊντανός 1 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- δεντρολίβανο 1 κσ
- πιπέρι -
- πιπέρι -
Συνδυασμός που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στα εστιατόρια, εδώ σε μία απλή, σπιτική εκδοχή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr