46
Υλικά
- σολομός 4 φέτ
- άνηθος 1 μάτσο/α
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- λευκό κρασί 50 ml
- τζίντζερ 1 κγ
- ελαιόλαδο 90 ml
Λάτρης του σολωμού και του ψαριού γενικότερα, έψαχνα μια συνταγή που να αναδεικνύει τη γεύση του και όχι να τη σκεπάζει, παράλληλα όμως να έχει και κάτι το ιδιαίτερο γευστικά και εμφανισιακά. Βρήκα αυτή στον Γαστρονόμο, τη λάτρεψα μόλις τη δοκίμασα, και τη μοιράζομαι μαζί σας. Συνταγή του 5λεπτου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr