by admin

Σορμπέ ροδάκινο που δεν κρυσταλλιάζει

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ως γλυκατζού που σέβεται τον εαυτό της, δηλώνω ότι λατρεύω τα παγωτά. Είναι όμως παχυντικά τα άτιμα. Τα σορμπέ είναι μια πολύ καλή λύση αντί για παγωτό, χωρίς λιπαρά. Το μόνο παχυντικό στοιχείο που έχουν είναι η ζάχαρη και οι θερμίδες του φρούτου. Σίγουρα λιγότερο θερμιδοφόρα από τα άλλα παγωτά και σίγουρα άπαχα.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Παγωτά
Περισσότερες συνταγές: σορμπέ ροδάκινο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com