by admin

Σουβλάκια Σολομού με Λεμόνι-Μουστάρδα & Ελληνική Ταυτότητα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χαρακτηριστικά της συνταγής: Πανεύκολη συνταγή και πολύ γρήγορη, είτε την κάνετε στα κάρβουνα (που βέβαια βγαίνει λίγο πιο νόστιμη), είτε στον φούρνο. Έχει περί τα 10′ προετοιμασία και 20′ μαγείρεμα με ανάμεσά τους μια ώρα τουλάχιστον μαρινάρισμα.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σουβλάκι
Τοπική: Ελληνική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr