181
Υλικά
- μοσχάρι 500 γρ
- ξερά βερίκοκα 25 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- καφέ ξύδι 0.25 φλ
- ρίγανη 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- λευκό κρασί 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 700 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
Ένα πολύ νόστιμο και εύκολο φαγητό για κάρβουνα λοιπόν.
Την ιδέα με το βερίκοκο τη βρήκα σε ένα από τα περιοδικά της Χαράς.
Μπορεί να γίνει και στο γκριλ του φούρνου και επειδή το μοσχάρι γενικά
είναι σκληρό κρέας μπορούμε να το κάνουμε και με χοιρινό....
Την ιδέα με το βερίκοκο τη βρήκα σε ένα από τα περιοδικά της Χαράς.
Μπορεί να γίνει και στο γκριλ του φούρνου και επειδή το μοσχάρι γενικά
είναι σκληρό κρέας μπορούμε να το κάνουμε και με χοιρινό....
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com