38
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 500 γρ
- σταφίδες 150 γρ
- πιπέρι 0.5 κγ
- σέλινο 1 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- λάδι 200 ml
- λευκό κρασί 100 ml
- αλάτι 0.5 κγ
- κορν φλάουρ -
Υλικά 500 γρ. βρασμένο φιλέτο ψαριού ή μικρά ψάρια 150 γρ. ξερές σταφίδες ½ κουτ. Γλυκού πιπέρι 1 κουτ σούπας σέλινο ψιλοκομμένο ( Liebstoeckl) 1 κουτ. Σούπας ρίγανη 2 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 200 ml λάδι 100 ml κρασί άσπρο ανακατεμένο με ½ κουτ. Γλυκού αλάτι (Liquamen) Λίγο άμυλο καλαμποκιού (κορν φλάουερ)
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr