100
Υλικά
- κιμάς χοιρινός 250 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ
- ρύζι γλασέ 8 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- αυγά 2 τμχ
- πιπέρι -
- αλάτι -
- λεμόνι 3 τμχ
Υλικά συνταγής για τα γιουβαρλάκια 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι χοιρινό) 8 κ.σ. ρύζι γλασέ 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 αυγό πιπέρι αλάτι για το αυγολέμονο 1 αυγό 3 λεμόνια (ο χυμός τους)
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr