by admin

Σούπα γιουβαρλάκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά συνταγής για τα γιουβαρλάκια 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι χοιρινό) 8 κ.σ. ρύζι γλασέ 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 αυγό πιπέρι αλάτι για το αυγολέμονο 1 αυγό 3 λεμόνια (ο χυμός τους)
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: γιουβαρλάκια, γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cooklos.gr