264
ΜαρόκοΥλικά:1/3 του φλυτζανιού φασόλια ξηρά1/3 του φλυτζανιού φακές πράσινες1/3 του φλυτζανιού ρεβίθια3 κόκκινες πιπεριές καυτερές7 1/2 φλυτζάνια ζωμό σέλινου2 κουταλιές τοματοπελτέ3 σκελίδες σκόρδο τριμμένοχυμό και ξύσμα ενός λεμονιούαλάτι πιπέρι3 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένολίγο δυόσμοΕκτέλεση:Βάζετε τα φασόλια, τις φακές και τα ρεβίθια από το βράδυ στο νερό. Την άλλη μέρα τα σουρώνετε και τα
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com