418
Υλικά
- σουπιές 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κοφτό μακαρονάκι 300 γρ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- μπαχάρι 3 κόκκοι
Υλικά της συνταγής μας 1
σουπιά φρέσκια ή κατεψυγμένη 1000-1200 γρ. κομμένη σε μικρά κομμάτια 1/2
κούπα ελαιόλαδο 1
κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1
κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 1 μικρή
πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη 500 γρ
χυμό ντομάτας 1 κ.σ.
πελτέ ντομάτας πάπρικα
γλυκιά τζίντζερ
σκόνη αλάτι
χοντρό πιπέρι
φρεσκοτριμμένο 300 γρ
μακαρονάκι κοφτό με goji berry και πάπρικα 1/2
ποτήρι του κρασιού κρασί λευκό 2-3
μπαχάρια
σουπιά φρέσκια ή κατεψυγμένη 1000-1200 γρ. κομμένη σε μικρά κομμάτια 1/2
κούπα ελαιόλαδο 1
κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1
κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 1 μικρή
πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη 500 γρ
χυμό ντομάτας 1 κ.σ.
πελτέ ντομάτας πάπρικα
γλυκιά τζίντζερ
σκόνη αλάτι
χοντρό πιπέρι
φρεσκοτριμμένο 300 γρ
μακαρονάκι κοφτό με goji berry και πάπρικα 1/2
ποτήρι του κρασιού κρασί λευκό 2-3
μπαχάρια
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com