86
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- φρυγανιές 4 τμχ
- κόκκινο κρασί 50 ml
- σκόρδο 3 σκελ
- βούτυρο 40 γρ
- κύμινο 5 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λάδι -
- βούτυρο -
1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 4 φρυγανιές 50 ml. κόκκινο κρασί 3 σκελίδες σκόρδου 40 γρ. βούτυρο 5 γρ. κύμινο αλάτι και πιπέρι λάδι ή βούτυρο για το τηγάνισμα Για τη σάλτσα 500 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα 15 γρ. ζάχαρη 150 γρ. πράσινες ελιές τσακιστές αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr