49
Υλικά
- αχιβάδες 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- βούτυρο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 0.67 φλ
- μαϊντανός 1 χούφτ
- μαύρο πιπέρι -
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- σπαγγέτι 600 γρ
Η παραλλαγή του Viareggio για τα σπαγγέτι με αχιβάδες (Spaghetti con le Vongole), ένα κλασικό, και δημοφιλές, ιταλικό πιάτο με αναρίθμητες παραλλαγές. Χρειάζονται ζωντανές αχιβάδες, μικρού ως μέτριου μεγέθους...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr