77
Υλικά
- σπαγγέτι 350 γρ
- ντομάτα 500 γρ
- αντσούγιες 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαύρες ελιές 70 γρ
- κάπαρη 1 κγ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- ελαιόλαδο 8 κσ
Τα σπαγγέτι αλά πουτανέσκα είναι ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας. Με σάλτσα από ώριμες, φρέσκες ντομάτες, παστές αντσούγιες, μαύρες ελιές και κάπαρη, τα σπαγγέτι αλά πουτανέσκα (spaghetti alla puttanesca) είναι ένα απλό πιάτο αλλά πολύ νόστιμο. Είναι, επίσης, ένα πιάτο εύκολο και γρήγορο!
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org