338
Υλικά
- σπαγγέτι ολικής άλεσης 1 πκτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 2 τμχ
- τοματοπελτές 1 κσ
- ρίγανη 2 κλων
- ελαιόλαδο 100 ml
Αστακοί, καραβίδες και γαρίδες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προτίμησης όλων. Έχετε δοκιμάσει και τις αστακοκαραβίδες;Οι αστακοκαραβίδες ή κωλοχτύπες (επιστημονικά skyllarus arctus ) είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος από τις κοινές καραβίδες και έχουν ως βασικό τους χαρακτηριστικό τη μεγάλη ουρά, σαν του αστακού, αλλά και δύο μεγαλύτερες δαγκάνες. Η εξωτερική εμφάνισή τους, χρώμα και μέγεθος, δεν σε προδιαθέτει για την νοστιμιά τους...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com