80
Υλικά
- αβοκάντο 2 τμχ
- κόκκινα κρεμμύδια 0.5 τμχ
- βασιλικός 1 φλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- μπούκοβο 0.25 κγ
- σπαγγέτι ολικής άλεσης 350 γρ
- ζωμός λαχανικών 1.5 λτ
- κύβος λαχανικών 3 τμχ
- ντοματάκια 1 χούφτ
- λεμόνι 1 τμχ
- κάσιους 100 γρ
Το σπαγγέτι με το πέστο αβοκάντο υπήρξε από τις συνταγές που ξαφνιάζουν πολύ ευχάριστα για διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι νοστιμότατη συνταγή με βελούδινη υφή που όμως διαθέτει εναλλαγές (μιλώντας για υφή). Δεύτερον, γιατί μπορεί να σταθεί ως καλοκαιρινή μακαρονάδα, ενώ αν ετοιμασθεί με κοφτά μακαρόνια μπορεί να γίνει μια νόστιμη και δροσερή μακαρονοσαλάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr