58
Μια εύκολη συνταγή, που αν δεν κάνω λάθος οι Ιταλοί την ονομάζουν πεπερονάτα, δεν γνωρίζω την αυθεντική Ιταλική συνταγή και η δική μου εκδοχή είναι προσαρμογή από ένα περιοδικό, από τα πολλά που μπήκαν στη βαλίτσα μου επιστρέφοντας από το Λονδίνο.Την προτίμησα μια από τις μέρες της νηστείας του Δεκαπενταύγουστου παραλείποντας την προσθήκη τριμμένου τυριού.Δοκιμάστε τη, είναι μια καλή λύση ιδιαίτερα τις ημέρες της ζέστης, μιας και ο χρόνος παρασκευής της είναι πολύ μικρός. Σπαγγέτι με πιπεριές και κάπαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr