46
Υλικά
- σπαγγέτι 500 γρ
- σπανάκι 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- τυρί φέτα 200 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μυρώνια 0.5 ματσ.
- καυκαλήθρες 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- βούτυρο 30 γρ
500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ 10 TETRAGONO 500 ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ 500 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ 200 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ 2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ½ ΜΑΤΣ. ΜΥΡΩΝΙΑ ½ ΜΑΤΣ. ΚΑΥΚΑΛΗΘΡΕΣ ½ ΜΑΤΣ. ΑΝΗΘΟ 100 ΓΡ. ΑRLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 30 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr