by admin

Σπαγγετίνι με Σάλτσα Τόνου και Αντσούγιας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Βαρέθηκα πια τα κρέατα και τα κρεατοειδή μεζεδάκια που υπερκαταναλώσαμε στη διάρκεια του περασμένου μήνα. Με το "έτσι θέλω" καθιέρωσα μέρες ψαριών και θαλασσινών στο σπίτι.Μετά το σολομό της περασμένης εβδομάδας, αποφάσισα να κάνω το σημερινό φαγητό, που έχει και μακαρόνια, για να μη μου "γουργουρίζουν" τα μακαρονοφάγα μου.. Συνολικός χρόνος απασχόλησης (συμπεριλαμβάνοντας προσωπική κατανάλωση καφέ): λιγότερος από μισή ώρα.. :) Βρήκα αυτή τη συνταγή σ'ένα βιβλίο που περιλαμβάνει 1000 συνταγές απ'όλο τον κόσμο.χρειαζόμαστε1 κονσέρβα τόνου (210 γρ.) στραγγισμένη60 γρ. αντσούγιες...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: σπαγγετίνι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookandfeed.blogspot.com