63
Υλικά
- λιγκουίνι 500 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- αχιβάδες 1 κιλ
- γυαλιστερές 5 τμχ
- κυδώνια 5 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Φρέσκες τοσοδούλες αχιβάδες ελαφρώς πικάντικες κι άλλο τόσο κεφάτες, με λιγκουίνι και σάλτσα από τα πιο βασικά υλικά (ελαιόλαδο, σκόρδο, μαϊντανός). Τα ασυμβίβαστα spaghetti alle vongole (veraci) μεταφέρουν στο πιάτο το μεδούλι της θάλασσας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com