by admin

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ, ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΗΡΗ ΜΕΘΟΔΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτός όμως από το ευρύτερα γνωστό υγρό μαρινάρισμα, υπάρχει και το ξηρό, το οποίο επιτυγχάνεται με αλάτι και ζάχαρη σε αναλογίες που εξαρτώνται από το είδος του τροφίμου, και ενδεχομένως με προσθήκη μπαχαρικών και μυρωδικών. Επειδή όμως σήμερα θα ασχοληθούμε με το κρέας, ας δούμε μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία του μαριναρίσματος.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: σπαλομπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com