205
Υλικά
- σπανάκι 500 γρ
- άνηθος 1 φλ
- μάραθος 1 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο -
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αυγά 6 τμχ
Σήμερα έχουμε μία ομελέτα που συνηθίζεται στην Κεφαλονιά και φαντάζομαι και σε άλλα μέρη. Απλή, γρήγορη και πεντανόστιμη! Το έκανα κανονική ομελέτα γιατί δεν ήξερα αν θα το φάνε τα πιτσιρίκια αλλά μπορείτε να μαράνετε απλά το σπανάκι με τα μυρωδικά και επάνω εκεί να σπάσετε αβγουλάκια μάτια και να τα ψήσετε για λίγο με το καπάκι κλειστό....
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com