Υλικά
- λάδι 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- τζίντζερ 1 κγ
- λιαστές ντομάτες 0.5 κούπα/ες
- λεμόνι 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 πρέζα/ες
- ρεβίθια 400 γρ
- σπανάκι 500 γρ
- γάλα καρύδας 400 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τζίντζερ -
- γλυκοπατάτα -
- κόλιαντρο φύλλα
- καρύδα -
Αγόρασα γάλα καρύδας. Συνήθως το χρησιμοποιώ στα γλυκά, όμως σήμερα είχα μια πιο αλμυρή διάθεση. Ψάχνοντας λοιπόν για συνταγή βρήκα την παρακάτω. Σε αυτό το πιάτο, η γαστρική ευχαρίστηση ξεκινάει από την όραση. Πολύχρωμο και εύγεστο, καυτό και πικάντικο, πλούσιο και γλυκό από το γάλα καρύδας, γεμίζει κάθε αίσθηση...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr