40
Υλικά
- σπανάκι 1.5 κιλ
- κιμάς 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- βούτυρο 3 κσ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- δυόσμος -
Υλικά Σπανάκι 1 1/2 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο Κιμάς 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 ψιλοκομμένα Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας Κύβος λαχανικών 1
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr