65
Υλικά
- κολοκύθια 1 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- πιπέρι καγιέν 1 πρέζα/ες
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φρυγανιά 0.5 φλ
- σπανάκι 3 φλ
- μαύρο κύμινο 3 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 3 κσ
- άνηθος 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ξύδι 1 κσ
Υλικά συνταγής
για τα κολοκυθάκια
1 κολοκυθάκι κομμένο κατά μήκος και σε φέτες
3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
1 πρέζα πιπέρι καγιεν
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
για τη σαλάτα
3 φλιτζ. σπανάκι (πλυμμένο και κομμένο)
3 κ.σ. μαύρο κύμινο
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. άνηθος
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr