64
Υλικά
- φύλλο για πίτες 500 γρ
- αραβοσιτέλαιο 0.25 φλ
- σπανάκι 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 3 κσ
- πράσα 1 τμχ
- τυρί φέτα 500 γρ
- αυγά 5 τμχ
- αραβοσιτέλαιο 1 φλ
- γάλα 1 φλ
- αυγά 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. χοντρό φύλλο για πίτα 1/4 φλ. τσαγιού αραβοσιτέλαιο 1 κιλό σπανάκι ζεματισμένο 2-3 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3 κ. σούπας άνιθος ψιλοκομμένος 1 πράσσο ψιλοκομμένο (προαιρετικό) 500 γρ. τυρί φέτα χοντροτριμμένο 5 αβγά αλάτι και πιπέρι 1 φλ. τσαγιού αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων 1 φλ. τσαγιού γάλα 1 αβγό λίγο αλάτι Φούρνος προθερμασμένος στους 160οC
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr