by admin

Σπανακόπιτα της Πέτρας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η Πέτρα Φλωρεάν από τον Άφυτο Χαλκιδικής μας έστειλε μια συνταγή για σπανακόπιτα καθώς και συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το περισσευούμενο ζυμάρι.Υλικά Για τη ζύμη 900 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 ml νερό 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ξίδι 1 κουτ. γλυκού αλάτι Για το λάδωμα τον φύλλων 100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο 50-80 ml ελαιόλαδο Για τη γέμιση 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο αλάτι φέτα τρuμμένη, κατά βούληση ελαιόλαδο 3 αυγά, χτυπημένα για να περιχύσουμε τη γέμιση Για το άλειμμα της επιφάνειας βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο Μερίδες για στρογγυλό ταψί, διαμέτρου 40 – 45 εκ....
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: σπανακόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr