Σπάνε τα αυγά στο βράσιμο;

by admin

Σπάνε τα αυγά στο βράσιμο;

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προτού βράσουμε αυγά, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά ώστε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Αν μάλιστα στάξουμε μερικές σταγόνες ξίδι στο νερό στο οποίο θα τα βράσουμε, μειώνουμε κατά πολύ την πιθανότητα να ραγίσουν ή να σπάσουν.

Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr

Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: αυγά βραστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr