76
Υλικά
- ντομάτα 2 τμχ
- χυμός ντομάτας 0.5 ποτ
- ντοματοπελτές 3 κσ
- πιπεριές κέρατο 5 τμχ
- λάδι 0.25 κούπα/ες
- χωριάτικα λουκάνικα 0.5 κιλ
- πάπρικα 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρίγανη -
Τώρα που χάλασε ο καιρός και άρχισαν πάλι τα κρύα και οι κρασοσυγκεντρώσεις τι καλύτερο από ένα μεζέ για να συνδυάσετε το κόκκινο κρασί σας; Η πρόταση λοιπόν του Ελληνικού Χρέους στη Γαστρονομία είναι ένα παραδοσιακό Πηλιορείτικο Σπετσοφάι! Συνδυάστε το με χωριάτικο ψωμάκι για αμέτρητες βουτιές στο ζουμάκι του.
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr