78
Υλικά
- σπάλα 1 κιλ
- αλεύρι 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- μαϊντανός 1 κλων
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ζωμός κρέατος 2 φλ
Σπετζατίνο (spezzatino), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι, από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει "κομμένο σε κομματάκια ", εμείς θα μπορούσαμε να το πούμε και τηγανιά. Εμείς ακολουθήσαμε όμως τις ελληνικές συνήθειες και το σερβίραμε μαζί με καλοψημένες πατάτες φούρνου.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com